Weiter zum Hauptmenü

Projektledare, IKEA Industry Älmhult

Älmhult, Kronoberg County - Standort erkunden Projektmanagement Vollzeit

Stellenbeschreibung

IKEA har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.
IKEA Industry Älmhult AB bidrar till ”IKEA familjen” med 275 medarbetare där vi årligen tillverkar ca 8,4 miljoner lackerade köksfronter. Vi har en modern, automatiserad produktion i Älmhult där Lean genomsyrar allt vi gör.

Har du erfarenhet av att arbeta med projektledning inom producerande verksamhet? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA?
Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

En dag i livet med oss!
Vi söker en tekniker/projektledare till vårt teknikteam. I denna roll kommer du att leda och medverka i förbättrings- och investeringsprojekt. Som tekniker/projektledare är du ansvarig för att leda projekt från idé till färdig implementerad lösning med fokus på säkerhet, miljö, kvalitet och kostnadsmedvetenhet. Du kommer arbeta nära produktionsorganisationen i enlighet med IKEA Production System (Lean). Ditt arbete kommer bedrivas inom hela produktionskedjan (bearbetning, lackering och packning) men det förekommer även projekt inom produktutveckling. Dessutom kommer du att vara med i olika tekniknätverk inom IKEA Industry.

Så vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och analytisk med förmåga att arbeta självständigt. Din drivkraft gör att du kommer framåt och med din goda kommunikationsförmåga bidrar du till att inspirera andra i din omgivning i de projekt och förbättringar som du arbetar med. För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du strävar efter att utvecklas så att vi imorgon är något bättre än vi är idag.

Övriga kvalifikationer:

  • ingenjörsutbildning eller relevant eftergymnasial utbildning inom teknik alternativt motsvarande praktisk erfarenhet från teknikområdet inom högautomatiserad tillverkningsindustri
  • erfarenhet av projektledning och förbättringsarbete inom tillverkningsindustri
  • kunskap/erfarenhet från Lean Production 
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Har du frågor om tjänsten kontakta Teknikchef Mattias Jacobsen, 0766 117 054.
Din ansökan skickar du senast den 17 oktober. Välkommen att söka!