Weiter zum Hauptmenü

Er du IKEAs nye kjøkkenselger? (Åpen søknad /Talentbase)

Billingstad, Viken - Standort erkunden Verkauf Teilzeit

StellenbeschreibungBesøker du norske hjem er det stor sannsynlighet for at du møter på et IKEA-kjøkken. Vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene – og det gjør vi ved å tilby kvalitetskjøkken til alle typer hjem og lommebøker. IKEA er Norges største leverandør av kjøkken og vi er stolte av kompetansen og kvaliteten vi tilbyr. For at kundene våre får et funksjonelt, solid og vakkert kjøkken trenger vi dyktige medarbeidere.

Fordi IKEA er stort kan vi tilby fleksibilitet i jobbene til våre kjøkkenkonsulenter. Trives du med å jobbe tidlig eller seint, digitalt, eller på et varehus eller på kundesenteret vårt? Mulighetene er mange.

Vi vil høre fra deg som vil motiveres av å hjelpe folk med å designe og tegne sine drømmekjøkken!
Er du erfaren med salg og kundebehandling og gjerne interesse for interiør og hjeminnredning? God digital kompetanse er en fordel. Vi ønsker oss medarbeidere i alle aldre, livssituasjoner og bakgrunner. Kundene våre har et stort mangfold og det har vi også. Er du vennlig, service minded, lærevillig og har lyst til å utvikle deg og skape en karriere i IKEA? Da håper vi at vi hører fra deg.


Legg deg inn i denne Talentbasen for «kjøkkenselgere», og vi vil kontakte gode kandidater fra denne basen neste gang vi har ledige stillinger på en av våre kjøkkenavdelinger.OM IKEA:
I over 75 år har IKEA gitt folk over hele verden råd og mulighet til å skape vakre og funksjonelle hjem. Suksessoppskriften vår er menneskene bak møblene. Hver dag våger vi å tenke annerledes, og jobber sammen for å finne nye måter å gjøre ting bedre på. Når du jobber i IKEA kan du være akkurat som du er. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

Vi har varehus på Slependen (Asker), Furuset (Oslo), Planningstudio i Oslo sentrum, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand. Kundesenteret vårt på Slependen har også medarbeidere som jobber med Salg av kjøkken over telefon/digitalt. Hvor du helst ønsker jobb svarer du på når du legger inn din profil.

ANNEN INFORMASJON OG KONTAKT OSS

Dette er ikke en vanlig stillingsutlysning for en ledig jobb. Hvis du velger å "søke", betyr det at du legges inn i det vi på IKEA kaller en talentbase. Det betyr at du ligger i en base med andre kandidater som kunne tenke seg å jobbe hos oss.

Skriv et søknadsbrev som forteller hvorfor du har lyst på - og passer til en jobb på IKEA. Legg også ved CV'en din. Rekutteringsteamet til IKEA vil så vurderer deg og kontakte deg når det er en ledig stilling vi tror du passer til. Fordi vi kommuniserer med kundene våre på norsk, ber vi om at du skriver på norsk.

Husk å aktivt søke på ledige stillinger når du finner noe av interesse, selv om du har registrert deg i talentbasen.

Har du spørsmål til dette, ta kontakt med oss på ikea.recruitment.no@ikea.comÄhnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen