Weiter zum Hauptmenü

Teamleider Business Services

Groningen, Groningen - Standort erkunden Controlling- Business Navigation Vollzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Hej, begrijp jij hoe systemen en processen werken en hoe ze elkaar kunnen beïnvloeden? Vind je het net zo belangrijk dat processen efficiënt en klantgericht ingericht worden en ben je daarnaast een enthousiaste leider? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Business Services Teamleider!

Naast dat je jezelf herkent in onze IKEA waarden, beschik je minimaal over:
• HBO werk-/denkniveau.
• Een flinke dosis kennis van en ervaring met het optimaliseren van klantenservice tools, systemen en processen.
• Kennis en ervaring op het gebied van Continous Improvement (certificering voor LEAN, Six Sigma, Scrum en/of Agile werken is een pré).
• Leidinggevende ervaring. Je weet hoe je een team enthousiasmeert & inspireert om te komen tot mooie resultaten.
• Je vindt het prettig om te werken in een snel veranderende omgeving. Je kan snel schakelen tussen verschillende topics en krijgt hier energie van, zonder daarbij lange termijn doelstellingen te vergeten.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Binnen het RCMP kom je te werken in op de afdeling Business Services. Wij beheren en optimaliseren systemen en processen. Daarnaast implementeren we nieuwe systemen om de klant- en medewerker ervaring te optimaliseren. Soms doen we dit helemaal zelf, of in samenwerking met externe partijen, maar vaak ook komt er nieuwe tooling vanuit onze global organisatie. Je kan hierbij denken aan een chatbot, robotisering en tooling voor de klant. We doen dit allemaal in samenwerking met onze winkels, onze global organisatie en onze interne organisatie.

Als Business Services Teamleider draag je bij aan een moeiteloze klant- en medewerker ervaring. Dit doe je samen met je team door ervoor te zorgen dat alle klantenservice tools, systemen en processen volledig up-to-date en klantgericht zijn en technisch gezien goed opgeleverd. Daarnaast verzorg je een goede borging voor de langere termijn binnen het team richting de toekomst.

Naast het onderhouden van de klant- en medewerker reis zorg je met het team voor vernieuwing en optimalisatie van bestaande processen. Je zoekt actief naar business cases die zorgen voor een betere klantbeleving, stabielere processen en/of efficiëntere processen voor de medewerker of de klant en implementeert deze.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, chat en social media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Informeel en inspirerend
We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt. Daarnaast bieden wij:
• Een fulltime contract van 36-40 uur, met een salaris volgens schaal 10 van de IKEA cao. Daarnaast bieden we je andere leuke extraatjes zoals een dertiende maand, (eventuele) bonus en personeelskorting.
• Eindeloze (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
• Ruimte om jouw werkdagen en tijden in te vullen, zodat dit past bij jou en het team (minimaal 36 uur). Ook na corona blijven we gedeeltelijk thuiswerken.
• We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Upload jouw cv en motivatiebrief, waarin duidelijk naar voren komt dat jij degene bent die wij zoeken.

Wat verder belangrijk is
• Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.
• Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de selectie.

We kijken uit naar je sollicitatie!