Weiter zum Hauptmenü

Traineeship IKEA Food (36 uur)

Groningen, Groningen - Standort erkunden Restaurant (IKEA Food) Vollzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Heb je ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie? Wil je graag meer leren over Food en IKEA en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen als leider? Lees dan snel verder en solliciteer op deze vacature.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent afgestudeerd aan het HBO/WO ( bij voorkeur in de richting van horeca, hospitality, toerisme of Food & Business);
- Je bent energiek & leergierig
- Je hebt aantoonbare affiniteit met leidinggeven en bent hier al succesvol in geweest. Bijvoorbeeld in een bijbaan, vereniging of je eerste baan.
- Je bent bereid om te werken als de klant je nodig heeft dus ook tijdens koopavonden, in weekenden en op feestdagen;
- Je wil werken in een organisatie waarin saamhorigheid & gelijkheid voorop staat en waar je ook je handen uit de mouwen wil steken;
- Je bent zeer klant- en servicegericht;
- Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag, zowel overdag als in de avonden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Hoe kan het traject eruit zien?

Je start op de werkvloer: hier leer je IKEA en de verschillende afdelingen kennen. De afdeling IKEA Food bestaat o.a. uit de keuken, het restaurant, de bistro, Swedish Food Market en ons personeelsrestaurant. Je houdt je bezig een optimale klantervaring op al deze gebieden.

Je zult al snel worden opgeleid tot dagmanager binnen IKEA Food. Binnen deze rol zorg jij voor de dagelijkse operatie binnen IKEA Food. Je start de dag met het delen van de behaalde omzetten en met de doelstellingen van de dag. Je zorgt voor een optimaal rooster voor die dag met de juiste persoon op de juiste plek. Je springt in waar nodig en handelt in geval van een calamiteit.

Wanneer je de rol van dagmanagers goed onder de knie hebt, zul je ongeveer de helft van de tijd aan de slag gaan als aspirant teammanager. Je neemt dan deel aan de meetings van het leidinggevende team en krijgt ook een aantal leidinggevende taken en verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld de verantwoordelijkheid voor de roosters van de afdeling. Ook zul je verantwoordelijk worden voor een klein team van 5-6 medewerkers.

Je neemt deel aan een landelijk opleidingsprogramma voor leidinggevenden en afhankelijk van je eigen ontwikkeling zul je binnen ongeveer 1,5 jaar doorgroeien naar de rol van teammanager.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Groningen is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Samen met bijna 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een goed salaris aangevuld met o.a. toeslagen, 13de maand en personeelskorting;
- Interne opleidingen en coaching die je helpen om door te kunnen groeien;
- Veel (inter)nationale doorgroeimogelijkheden;
- Een inspirerende en uitdagende omgeving met leuke collega’s.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Welke leiderschapskwaliteiten dicht jij jezelf toe?
- Waarom pas jij bij de IKEA waarden?
- Op welk gebied zou je jezelf nog verder willen ontwikkelen?

Een online assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure. We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen