Weiter zum Hauptmenü

Verkoopmedewerker keukens (Parttime)

Haarlem, Nordholland - Standort erkunden Verkauf Teilzeit

Stellenbeschreibung

WAAROM WE VAN JE ZULLEN HOUDEN

Vind je het een leuk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én te werken in een snelle werkomgeving? Dan is dit je bijbaan!

Het grootste deel van het takenpakket als verkoper keukens bestaat uit gedetailleerd werk, dat snel, correct en efficiënt moet worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden houden vaak samenwerking met anderen in; opbouwen van relaties met anderen klinkt jou vertrouwd en haal je energie uit.
Hoe je dag eruit zou kunnen zien: de eerste klant loopt over de afdeling en je denkt meteen ‘deze klant wil ik graag helpen!‘. Omdat je een interne opleiding hebt gevolgd weet jij hoe je deze klant het best kan helpen.

Je volgende klant is een planservice. Dit gaat via een videocall, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden. Door vragen te stellen aan de klant kom je achter de behoeftes en de woonsituatie van de klant. Deze klant heeft weinig ruimte maar wil wel genoeg opbergruimte in zijn keuken. Met deze informatie ga je aan de slag en creëer je oplossingen waar de klant zelf nog niet over had gedacht. Je bent overtuigend in je argumenten en weet wat je verkoopt. De keuken is verkocht!

WIE JE BENT
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je volgt een opleiding op HBO-/WO niveau (of hebt deze gevolgd)
- Je bent communicatief vaardig en hebt veel aandacht voor het opbouwen en onderhouden van relaties met onze klanten.
- Je bent enthousiast, energiek en spontaan, waardoor je makkelijk een 2 uur durende planning leiden;
- Je houdt van gedetailleerd werk, dat snel, correct en efficiënt moet worden uitgevoerd
- Je durft een gesprek met de klant te leiden en de juiste vragen te stellen;
- Je hebt ervaring als verkoopmedewerker;
- Je bent leergierig en een aanpakker, de opleiding tot volwaardige keukenverkoper duurt ongeveer 6 maanden;
- Je bent voornemens om minimaal 2 jaar deze functie uit te voeren;
- Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden, weekenddagen en feestdagen;





ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.





WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol als verkoper keukens bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt.
- Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.18 p/u. Op doordeweekse avonden na 19 uur verdien je €13,98. Op de zaterdag avond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €22,36. (Deze bedragen zijn bruto per uur)- Een rooster via de app vier weken van te voren en de leukste collega’s.
- Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand, personeelskorting en gratis gebruik van OV (woon-werk verkeer) of een reiskostenvergoeding.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:

- Waarom wil je graag bij IKEA werken?
- Kun je toelichten wat je aanspreekt in deze vacature?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie voor deze bijbaan!