Weiter zum Hauptmenü

Medewerker Restaurant - Onbepaalde duur

Hasselt, Flandern - Standort erkunden Restaurant (IKEA Food) Teilzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Je hebt een passie voor food en voor de klanten die steeds op een aangename en kwalitatieve service kunnen rekenen. Je voelt aan wat onze klanten nodig hebben en speelt hierop commercieel in. Je voelt je goed in een drukke restaurantomgeving en je neemt initiatieven om je collega’s en klanten te helpen.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Start met onze klanten welkom te heten in ons restaurant waar ze kunnen rekenen op jouw glimlach, advies en vlotte service. Verschillende taken worden in de afdeling gedaan: afwas, kassawerk, bereiding van de maaltijden. Je zorgt ervoor dat de producten steeds in een perfecte staat en correct geprijsd zijn. De maaltijden en de snacks worden door de IKEA vastgestelde kwaliteitsnormen en bereidingswijzen bereid en geserveerd. Gedurende de volledige werkdag zorg je ervoor dat het gebruikte werkmateriaal steeds in een onberispelijke staat verkeert.

OVER DIT WERKGEBIED

Samen zorgen we voor een beter dagelijks leven door onze klanten, medewerkers en mensen thuis gezonde en milieuvriendelijk voedsel aan te bieden. Onze producten onderstrepen onze Scandinavische roots. We bieden ook in onze Bistro’s en “Swedish Food Market” een uitgebreid assortiment aan. Diversiteit in onze teams is de sleutel naar succes.

SOLLICITEER NU!

Wij zorgen voor een sterke praktische opleiding, waarbij wij je wegwijs maken in onze wijze van werken. Je krijgt van ons een werkplanning 6 weken op voorhand.
Wijzigingen hierin doen wij steeds in overleg en met akkoord van jou.
We bieden je een contract aan van onbepaalde duur. Je kan rekenen op een competitief salaris (met toeslag voor late werkuren) en aanvullende extra – legale voordelen (verzekeringen, pensioensparen, eco-cheques, …), gratis personeelsrestaurant voor medewerkers van IKEA FOOD, een mooie personeelskorting op jouw aankopen in onze winkels en de jobzekerheid te werken voor de marktleider binnen wooninrichting.
Kijk jij mee uit naar jouw volgende (horeca) job? Wij kijken alvast uit naar jouw CV!Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen