Weiter zum Hauptmenü

Logistiek Manager

Utrecht, Utrecht - Standort erkunden Logistik Vollzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Ben jij de inspirerende en energieke leider die in een constant veranderende situatie, ons team van Goods flow Teammanagers en logistieke collega's kan leiden? Dit is je kans om een belangrijke rol te spelen in het logistieke proces bij IKEA Utrecht!

Je functie heet bij IKEA Goodsflow Manager en je rapporteert aan de Logistiek Manager en je geef je leiding aan in totaal 4 teammanagers (dus er rapporteren 4 teammanagers rechtstreeks aan jou) en samen geef je indirect leiding aan ongeveer 90 Goods flow medewerkers.

We zijn op zoek naar een enthousiaste manager om het team te inspireren, ondersteunen en te leiden en met jouw kennis en ervaring de goederenstroomactiviteiten bij IKEA Utrecht te coördineren en te optimaliseren.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond en ruime leidinggevende ervaring;
-Je bent een inspirerende coach/people manager voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers en helpt ze bij hun ontwikkeling;
-Je kunt werken in een snel veranderende omgeving; je bent proactief en hebt lef, ondernemerschap en durft out of the box te denken;
-Je kan snel schakelen; je bent een zelfverzekerde communicator en leider die verantwoordelijkheid kan delegeren; Je bent vaardig in het stellen van verwachtingen voor collega's en geeft duidelijke richting en opvolging;
-Je hebt ervaring met het werken in een snelle retail en/of logistieke omgeving en een bewezen staat van dienst in het voor elkaar krijgen van dingen.
-Je kunt je werk en het werk van anderen prioriteren en organiseren om de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten.
-Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal
-Je bent flexibel beschikbaar: Je wordt ingezet zowel door de week als in het weekend. Het logistieke proces start om 5.00 uur ’s ochtends en gaat door tot 12:00 uur ’s avonds;

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Je bent verantwoordelijkheid voor het plannen, organiseren en bewaken van de goederenstroom in de winkel een het externe magazijn. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:
-Het optimaliseren van de productiviteit van goederenstromen om kwalitatieve en kwantitatieve doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat de pick- en transportdiensten voldoen aan de eisen van de klant.
-Actief bijdragen aan het opstellen van het storeplan en dit vertalen naar duidelijke logistieke acties en het borgen en opvolgen van deze acties.
-Het ondersteunen en uitdagen van je team door duidelijke doelen en een samenwerkende structuur te bieden.
-het coachen van je team om hen te helpen te groeien en te ontwikkelen.
-Het definiëren van kennis- en competentiebehoeften in het team om te kunnen voldoen aan toekomstige behoeften van onze klanten.
-Een actieve rol spelen in het commerciële team om commerciële kansen te maximaliseren.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een goed salaris aangevuld met o.a. een dertiende maand;
- Een inspirerende werkomgeving in een internationale context.
- Een open, informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input;
- Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Waar ben je het meest trots op als je terugkijkt op je loopbaan tot nu toe?
- Op welke gebieden zou je je zelf kunnen verbeteren.
- Hoe verwacht jij een bijdrage te leveren aan het logistieke proces?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!