Weiter zum Hauptmenü

Graphic Communication Leader (Full-time)

Zwolle, Overijssel - Standort erkunden Interior Design & Visual Merchandising Vollzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je hebt een afgeronde grafische MBO/HBO opleiding en je hebt HBO werk/denkniveau;
- Je bent iemand die denkt in oplossingen en je bent creatief;
- Je hebt leiderschapscapaciteiten en kunt snel schakelen;
- Je bent een energiek persoon die graag de handen uit de mouwen steekt;
- Je kunt mensen inspireren, motiveren en enthousiasmeren;

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als graphic leader maak je onderdeel uit van de afdeling Communication & Interior Design. Je geeft leiding aan een klein team van graphic communication co-workers. Je hebt een leidende rol waarin je samen met jouw team er zorg voor draagt dat de grafische communicatie van IKEA duidelijk, consistent, begrijpelijk, overzichtelijk en correct is geplaatst. Je werkt samen met alle afdelingen binnen de winkel om de klant een geweldige klantervaring te geven. Daarbij zoek je continue naar verbetering in de werkprocessen waarbij je de kosten bewaakt en duurzaam te werk gaat. Ook behoort de lay-out van de lokale website tot jouw verantwoordelijkheidsgebied.


Je dag zou er zo uit kunnen zien: Je bent een ochtendmens en start vroeg met je werkdag. Zo kun je voor 10:00 uur wanneer de winkel opengaat, de winkelvloer op met het team. Je helpt hen een handje mee of jullie evalueren een uitgevoerd project waarbij je feedback geeft. Om 10:00 uur drink je met je collega’s koffie in het personeelsrestaurant. Na de koffie heb je een meeting met je collega’s van het commercieel team om een lopende actie te evalueren. Er dient snel communicatie toegevoegd te worden omdat er veel klantvragen worden gesteld. Je kijkt direct in de planning wie dit uit je team kan oppakken. Na de gezellige lunch ben je terug op je werkplek waarbij je aan de slag gaat met een strategisch plan. Wat is er op langere termijn nodig om als Graphic team bij te kunnen dragen aan de IKEA visie? Volgende week ga je dit in het leidinggevende overleg presenteren. De planning voor de komende maanden maak je alvast. Tussendoor heb je nog een functioneringsgesprek met een medewerker. De dag sluit je af met een spoedaanvraag voor communicatie welke beschadigd is geraakt. Je teamleden zijn druk met het afronden van een project in de winkel, dus dat pak je zelf even op voordat je naar huis gaat.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.
Bij IKEA Zwolle werken meer dan 320 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris (schaal 10 CAO IKEA);
- Leuke extra’s zoals de gezelligste personeelsfeesten, een dertiende maand en personeelskorting;
- Een fijn team met collega’s die passie hebben voor home furnishing.
- Ontwikkelmogelijkheden voor jouw (internationale) carrière


Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

- Welke relevante ervaring breng jij mee?
- Kun je beschrijven waar jij echt enthousiast van wordt?
- Waarom ben jij het talent wat wij zoeken?


Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.


Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenangebote ansehen