Weiter zum Hauptmenü

Teammanager Sales / Verkoop

Zwolle, Netherlands - Standort erkunden Verkauf Vollzeit

StellenbeschreibungWIE JE BENT

Wil jij leidinggeven aan een divers en enthousiast team, waarbij je verantwoordelijk bent voor een gedeelte van de omzet van een IKEA-vestiging?

Als Teammanager Sales zorg je ervoor dat jouw team staat als een huis! Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt. Voel je de energie al?

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers én helpt ze bij hun ontwikkeling
-Je hebt lef,ondernemerschap, je ziet wat efficiënter kan én durft keuzes te maken, je werkt van nature samen met andere clusters, waardoor je het beste resultaat kan behalen
-Je bent flexibel inzetbaar. Je werkt dagdiensten of avonddiensten, ook in het weekend. Natuurlijk werk je niet élk weekend.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
In de rol van Teammanager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciële ervaring kwijt. Je geeft leiding aan een team van medewerkers en houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Je dag zou er zo uit kunnen zien: Je start met een ronde over je afdeling met je collega's van communicatie & interieur en logistiek om te bepalen hoe je nieuwe producten in de winkel gaat implementeren. Daarna help je nog even mee met van de bevoorrading van de winkel zodat deze klaar is voor de klant voor openingstijd. Tussendoor bespreek je met je collega teammanagers de focuspunten van de dag. Hierna bereid je een verbetervoorstel voor dat je ’s middags in een werkoverleg aan je collega’s presenteert. Tussendoor ben je op de werkvloer aanwezig om je team te coachen.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Of zoals Wilan, teammanager sales het zegt: “De mogelijkheden bij IKEA zijn niet alleen voor klanten eindeloos, ook voor ons als personeel. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en tegelijkertijd de ruimte om fouten te maken en deze te herstellen. Op die manier leren collega’s het meest en liggen de doorgroeimogelijkheden aan je voeten.”

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Teammanager Sales en ontvang op basis van 36 uur per week o.a.:  
-Een bruto maandsalaris tussen € 2711 en € 3818, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het laatste bedrag geldt als maximum van de schaal waar je in deze rol naar toe kan groeien  
-Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen
-Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA-medewerkers een extra cao-salarisverhoging. Voor deze functie betekent dit een salarisverhoging van 4,5%. 
-Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.  
-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.  
-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Reis je niet met het openbaar dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,19 per kilometer (tot maximaal € 200 per maand). 
-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.  
-Diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk (100% doorbetaald) geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin. Ook mag je de in Nederland geldende feestdagen met niet-christelijke feestdagen ruilen. En elke winkel heeft een stilte-/gebedsruimte. 
-Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je na een jaarcontract een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer vandaag nog.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!