Weiter zum Hauptmenü

Bijbaan Verkoopmedewerker - Add on Sales

Zwolle, Overijssel - Standort erkunden Verkauf Teilzeit

Stellenbeschreibung

WIE JE BENT

Wil jij graag de klantverwachting overtreffen en ben jij een commercieel persoon die ervan houdt om projectmatig en in teamverband te werken? Wil jij deel uitmaken van het team dat continu bezig is om de winkel in perfecte staat te houden en de commerciële kalender hierbij als leidraad te gebruiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt al werkervaring opgedaan in de retail
- Je durft beslissingen te nemen op basis van de commerciële kalender
- Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid, zowel naar je collega's als naar de klant
- Je bent klantgericht: je hebt een open & vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden
- Je bent graag fysiek bezig en staat niet graag stil
- Je bent flexibel in je werktijden en bent AVONDEN en WEEKENDEN beschikbaar
- Je kan goed werken in teamverband en met andere clusters

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Werken op de afdeling Sales betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor onze klanten. Je weet hoe mensen wonen, je kent de klanten en hun wensen en maakt hun dromen waar. Je ziet de klanten al voordat ze jou zien en helpt ze vriendelijk en adviseert hen in passende woonoplossingen. Door jouw hulp en enthousiasme zorg je ervoor dat mensen graag weer terugkomen.

Daarnaast draag je zorg voor de uitstraling van de afdelingen in de winkel: je plaatst alle producten keurig naast elkaar, trekt overtollig karton weg en verplaatst pallets als dat beter oogt voor de klant.

Je maakt deel uit van het Add on Sales team dat continu bezig is met het implementeren van alle acties uit de commerciële kalender. Hieronder vallen aanbiedingen, packages, uitgaande en nieuwe goederen, seizoenspatronen, Add-on-sales en nieuw verlaagde prijzen. Je bent samen met Sales, Logistiek en Comm&In verantwoordelijk voor de implementatie van al deze acties in de winkel.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Zwolle bestaat nu meer dan 6 jaar en is inmiddels enorm gegroeid. In verschillende disciplines - zoals Logistiek, Customer Relations, Food, werken medewerkers samen aan een optimale klantbeleving. De afdeling Sales zorgt ervoor dat onze klanten altijd met de juiste producten weer naar huis gaan!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Op doordeweekse dagen na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en geef aan waarom jij zo goed past bij deze functie.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!